Enduro

Wat is nou fijner dan een sportieve rit over ruige, verlaten paden? Het plezier en de vrijheid die u voelt bij uithoudingsritten zijn uniek en MICHELIN Enduro Competition banden garanderen een bijzonder goede sportieve prestatie.

Alternatieve banden (7)

Tyre image

Michelin

ANAKEE WILD

Sla af van de gebaande paden! MICHELIN Anakee Wild banden hebben een lange levensduur, zijn bestendig en bieden comfort voor een uitzonderlijke rij ervaring.

Tyre image

Michelin

SIRAC

Een veelzijdige band voor verharde en onverharde wegen, gemaakt voor trails met gemiddelde cilinderinhoud

Tyre image

Michelin

PILOT STREET

Ontworpen voor motorfietsen met beperkt vermogen, de MICHELIN Pilot Street is de uitstekende keuze voor dagdagelijks rijplezier.

Tyre image

Michelin

AC10

Geschikt voor Enduro & Motocross (recreatief)

Tyre image

Michelin

ENDURO

Geen terrein te zwaar!

Tyre image

Michelin

TRIAL LIGHT - X LIGHT COMPETITION

Verenigt souplesse, grip en levensduur. Een betrouwbare band, zowel voor profs als amateurs.

Tyre image

Michelin

DESERT RACE

Deze banden zijn ontworpen voor offroad rally racen en verschaffen ongekende duurzaamheid en stabiliteit op hoge snelheden. Getest in de Dakar Rally!

Wettelijke vermeldingen

De opgegeven maten en/of snelheidscategorieën kunnen enigszins afwijken van de gespecificeerde originele maat die staat op het plaatje van het voertuig. Uw lokale bandenspecialist zal, als opgeleide professional, de vereiste hulp verlenen om de band te monteren die genoemd wordt door:  

 

  1. Indien de vervangende banden afwijken in snelheidscategorie van de originele fabrieksbanden en van het maximale snelheidsvermogen van het voertuig, wordt de eigenaar daarover alleen geïnformeerd in het geval van banden met een lagere snelheidscategorie. 
  2. Bepaal of aanpassingen van bandendruk nodig zijn met de andere genoemde maat.

 

Extra hulp nodig?